Jacob Högfeldt du Àr pÄ vÀg in i roffarklubben

De Àr med bestörtning jag lÀser hur de styrande folkvalda i kommun vill börja mandatperioden med en rejÀl löneökning, skriver Hans Sandell.

De Àr med bestörtning jag lÀser hur de styrande folkvalda i kommun vill börja mandatperioden med en rejÀl löneökning, skriver Hans Sandell.

Foto: Albin Persson

InsÀndare2022-11-23 11:30
Det hĂ€r Ă€r en insĂ€ndare. Åsikterna i texten Ă€r skribentens egna.

Kommentar till artikeln "KĂ€rva tider – dĂ„ höjer politikerna sina arvoden" publicerad den 22 november.

De Àr med bestörtning jag lÀser hur de styrande folkvalda i kommunen vill börja mandatperioden med en rejÀl löneökning.

En dÄres försvarstal(av herr Högfeldt) med att en höjning av arvodet skulle göra de möjligt att förbereda sig bÀttre inför möten, dÄ kan man undra pÄ vilken nivÄ de legat tidigare jag trodde att man alltid skall vara förberedd inför sina insatser.

Jag har aldrig sett eller hört att nÄgon kommunanstÀlld inom vÄrd, skola och omsorg kommer med samma motivering utan dÀr Àr bara att gilla lÀget och förbereda sig utan nÄgra orimliga krav.

Nej Jacob Högfeldt de Àr dags för dig att göra en pudel i detta Àrende. Du Àr pÄ vÀg in i roffarklubben i sÀllskap med ett antal andra kommunpolitiker frÄn Nacka, NorrtÀlje, Eskilstuna med fler.

De verkar som att kommunerna Àr en plantskola till FIFA dÀr man nu aldrig slutar hÀpnas efter de uttalande som ramlar mun pÄ delegaterna. Lite av roffarmentaliteten sprider sig orovÀckande snabbt och de Àr med avsky jag bara kan se pÄ.

En bedrövad kommunbo.